AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Yüce'den Köy Ziyareti

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yüce ve beraberindekiler, Selimiye Köyü'nü ziyaret etti.

Köydeki lokantada vatandaşlarla bir araya gelen Yüce, burada yaptığı konuşmada, amaçlarının Gölcük'e bağlı tüm köyleri ziyaret ederek, sorunlarını içeren bir rapor hazırlamak olduğunu belirterek, raporun tamamlanmasının ardından sorunların çözülmesi için ilgili kurumlara sunacaklarını söyledi.

Selimiye Köyü Muhtarı İbrahim Yaşar ise köydeki dere ıslah çalışmalarının ilk etabının tamamlanmasının ardından çalışmaların durduğunu dile getirerek, yoğun yağışlarda yükselen dere sularının istinat duvarı yapılmayan kısımda toprağın dereye çökmesine sebebiyet verdiğini ve derenin karşı tarafında bulunan evlerde yaşayan vatandaşları tedirgin ettiğini kaydetti.

Köy içinde çocukların rahatça oynayacakları bir park ile gençlerin spor yapma ihtiyaçlarını karşılayacak bir halı saha yapılmasını isteyen Yaşar, ''Köyün içinde 12 hanenin kanalizasyon bağlantısı yok. Bu konuda bir çalışma yapılmasını istiyoruz. Ani ve sürekli yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle evlerde beyaz eşyaların motorları yanarak, kullanılmaz hale geldi ve vatandaşlarımız bu konuda mağdur'' dedi.

Muhabir: Şahin Oktay

Yayıncı: Murat Paksoy
Kaynak: AA