Ak Parti Finike İlçe Başkan Yardımcısı Osman Aladağ Açıklaması

AK Parti Finike ilçe Başkan Yardımcısı Osman Aladağ, parti ve yerel siyasetçiler olarak tek uğraşlarının halka en iyi hizmeti sağlamak olduğunu, bu konudaki takdir hakkının da halka ait olduğunu bildirdi.

Osman Aladağ, yaptığı yazılı açıklamada, Finike'nin birçok sorunu olduğunu, sorunların çözümü için iktidar partisinin yerel temsilcileri olarak girişimlerde bulunduğunu belirtti.

Bunların en önemlisinin ilçeye yeni bir hastane kazandırmak olduğunu anlatan Aladağ, hastane ile ilgili arsa tahsisinin gerçekleştirilmesini sağladıklarını, hastane yapılacak olan arsayla ilgili yasal ve hukuki prosedürlerin devam ettiğini kaydetti.

Aladağ, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''İlçemize yapılacak olan hastane için yer tartışması sürüyor. AK Parti ilçe yönetimi olarak, yer tartışmasına taraf olmayıp en kısa sürede nerede yapılacaksa oraya yapılması için çalıştık. Ulaştırma Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı düzeyindeki temaslar neticesinde Karayollarına ait arsanın bedelinin Sağlık Bakanlığı tarafından Ulaştırma Bakanlığına ödenmesini sağladık. Ancak Karayolları Bölge Müdürlüğü bazı bürokratik engeller öne sürerek işi yavaşlatmaya çalıştı. Daha sonra sayın Valimiz, Kaymakamımız ve diğer yetkililer sürece dahil edilerek, Sahilkent Belediyesi imarında bulunan Karayollarına ait 22 dönümlük arsada hastane yapılması kararlaştırıldı. Tüm bu süreçlerde imar tadilatları, askı süreleri gibi bir çok hukuki prosedürler takip edildiği için süreçte uzama yaşandı.''

Hastane yapımının gecikmesiyle ilgili kamuoyunda yaşanan rahatsızlığa hak verdiklerini vurgulayan Aladağ, şöyle devam etti:

''Gecikmeden dolayı biz de rahatsız olduk. İhmal veya yavaşlatma eğilimi gördüğümüz her kademede iş akışının hızlandırılması için gereken tavırları anında ortaya koyduk. AK Parti Finike İlçe Teşkilatı olarak belediyelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ve bürokratlarımızla büyük bir uyum içinde Finike'mizin sorunlarının çözümü için canla başla mücadele ediyoruz. Halka hizmeti hakka hizmet için yapıyoruz. Uğraşımız, halkımıza en iyi hizmeti sağlayabilmektir. Bu konudaki takdir de halkımızındır. İlçemize yapılacak olan hizmetler her kim ne katkı yapıyorsa, onlara teşekkürü de bir borç biliriz.''

Muhabir: Mehmet Çakmak

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA