Zonguldak'ta Bir Çift Nikah Tarihlerinin Anlamlı ve Kolay Hatırlanır Olması İçin ''12.12.2012''de Saat 12.12'de Dünya Evine Girdi

Zonguldak'ta bir çift nikah tarihlerinin anlamlı ve kolay hatırlanır olması için ''12.12.2012''de saat 12.12'de dünya evine girdi.

Zonguldak'ta Belediye Nikah Salonu'nda evlenmek için bugünü tercih eden Ali Çakır ve Nergis Karabayır çifti, saat 12.00'de nikah salonunda hazır bulundu.

Çiftin nikahını kıymak için salona gelen Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, çifte mutluluklar dileyerek nikahlarını kıyıp saat 12.12'de nikah defterlerini takdim etti.

Ali Çakır, nikah tarihinin özel olması için bugünü tercih ettiklerini belirterek, ''Bu tarihi ve saati 7-8 ay önce aldık. Çok istediğimiz bir tarihti. Erkekler evlilik yıl dönümlerini unutabiliyor. Unutmayayım diye bu tarihte nikahlandık'' dedi.

Nergis Karabayır da 6 yıllık birlikteliklerinin özel bir günde nikahla taçlandırmaktan mutluluk duyduklarını, ''11.11.2011'' planlamalarına karşın yapamadıkları nikahlarını ''12.12.2012'' de kıyılmasının anlamlı olduğunu kaydetti.

Nikah Memuru Zeki Nas da bugün dünya evine girmek isteyenlerin aylar öncesinden randevu aldığına işaret ederek, ''Bugün için tesadüfen 12 çift nikah için başvurmuş. Eğer gün içinde gerekli evraklarını tamamlayarak başvuran olursa taleplerini karşılayacağız. Çiftlerimizin bu Unutulmaz günde daha mutlu olmalarını temenni ediyoruz'' diye konuştu.

Muhabir: Erdinç Aksoy

Yayıncı: Ebubekir Gülüm
Kaynak: AA