Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Sancaktepe Belediye Spor ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, rakipleri karşısında istekli ve baskılı futbol oynayarak 3 puanı almayı hedeflediklerini söyledi.

Şahin, Sancaktepe Belediye Spor maçının mutlaka kazanmaları gereken bir karşılaşma olduğunu belirterek, ''Son haftalarda içeride ve dışarıda kaybetmiş olduğumuz puanlarla, iyice kırmızı çizgiye yaklaştık. Rahat bir nefes alabilmemiz için bu maçı kazanmamız şart oldu. Bu sezon deplasmanlarda iyi Sonuçlar alamadık. Bu konuda şanssızlığımızı kırmak istiyoruz. İstanbul'da evimizde gibi oynayacağız. İstanbul'da yaşayan Trabzonlu ve Arsinlilerin karşılaşmaya gereken ilgiyi göstereceklerine inanıyorum'' dedi.

Takımlarında karşılaşma öncesi eksik futbolcularının bulunmadığını ifade eden Şahin, ''Sancaklı Belediye Spor karşısında istekli ve baskılı futbol oynayarak 3 puanı almayı hedefliyoruz. Ortaya koyacağımız futbolla Sonuca gitmek, alacağımız 3 puanla rahat bir nefes almak istiyoruz'' diye konuştu.

Muhabir: Cenk Yavuz Usta

Yayıncı: Asena Akçay
Kaynak: AA