Çocuk Yuvasının Judo Şampiyonlarına Ödül

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde il düzeyinde düzenlenen judo şampiyonasında şampiyon olan Vali Hüseyin Aksoy Çocuk Yuvasında kalan çocukların ödülleri verildi.

Çocuk Yuvasının Judo Şampiyonlarına Ödül
Turnuvaya Vali Hüseyin Aksoy Çocuk yuvasından 13 çocuk katıldı.

2 Altın, 5 Gümüş ve 5 Bronz kazanan çocukların ödülleri Vali Yardımcısı Mestan Yayman tarafından verildi.

34 kiloda Ege Salman, 24 kiloda Baran Aris, 26 kiloda Mert İlhan, 34 kiloda Mehmet Emin Aris, 34 kiloda İzzetcan Karataş, 24 kiloda Tülin Özdin birinci olurken, 48 kiloda Batuhan Kara, 48 kiloda Rüya Akkuş, 52 kiloda Dicle Aktaş ikinci, 30 kiloda Barış Kocabıyık, 24 kiloda Özgem Koca, 24 kiloda Çilem Berrin Olgun ile 28 kiloda Güler Yılmaz üçüncü oldu.

Dereceye giren çocukların ödülleri Vali Hüseyin Aksoy Çocuk Yuvasında Muğla Vali Yardımcısı Mestan Yayman ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu verdi. Törende konuşan Vali Yardımcısı Mestan Yayman, “Yuvamızda kalan çocuklarımızın il düzeyinde yapılan Judo yarışmasındaki elde ettikleri dereceler bizi mutlu etti. Turnuvaya 13 çocuğumuz katılmış olup, 6’sı birinci, diğerleri 2. ve 3. oldular. Çocuklarımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA