Tekirdağ Heyeti Trakyakent'te Eğitim Seminerine Katılacak

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği toplantısına Tekirdağ Belediyesi'nden katılacak heyet, Tekirdağ Belediye Başkanı ve Trakyakent Başkanı Adem Dalgıç tarafından uğurlandı.

Dalgıç, toplantıya katılacak aralarında Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı ve Trakyakent Birlik Müdürü Sinan Çetiz ve beraberindekileri, Tuğlalı Park'tan Sakarya'ya yolcu etti.

40 belediye başkanı ile 200'ü aşkın belediye meclis üyesi ve belediye personelinin katılacağı ve bugün başlayacak toplantı, 14 Aralık Cuma günü sona erecek.

-Taşkın Koordinasyon Kurulu toplandı

Tekirdağ'da, Taşkın Koordinasyon Kurulu toplantısı Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında yapıldı.

İl Özel İdaresi Meclis Salonu'ndaki toplantıda, ekim ayında Saray, Çerkezköy, Çorlu ve Muratlı ilçelerinde yaşanan taşkınlar üzerine değerlendirmede bulunuldu.

Devlet Su İşleri 11. Bölge Müdürlüğü tarafından, yaşanan taşkının sebepleri ve alınması gereken önlemler ile ilgili sunumunda yapıldığı toplantıya, Vali Yardımcısı Mustafa Işık, DSİ 11. Bölge Müdürü Yunus Algın, kaymakamlar, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yel, ilçe belediye başkanları, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü temsilcileri ve ilgililer katıldı.

Muhabir: Ergin Akgün / Salih Baran

Yayıncı: Murat Paksoy
Kaynak: AA