İstinat Duvarına Çarpan Jip Yanarken, Kazaya Bakan Başka Bir Sürücü De Kaza Yaptı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, kadın sürücünün kullandığı jip yandı.

İstinat Duvarına Çarpan Jip Yanarken, Kazaya Bakan Başka Bir Sürücü De Kaza Yaptı
Bu kazaya bakan özel bir otomobilin sürücüsü de kaza yaptı. Kaza yapan kadın sürücü ve kızının imdadına yoldan geçen kamyoncular yetişti. Kaza, Bursa-Ankara yolunda Mezit-1 mevkiinde meydana geldi. Bozüyük Meslek Yüksekokul'da eğitim gören kızı Dilara Ü.'yü alarak Yalova'daki evlerine gitmekte olan Zuhal Ü. idaresindeki 77 DA 512 plakalı özel otomobil, yağışla kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Virajı alamayan özel otomobil, yolun kenarındaki istinat duvarına çarptı. Çarpmanın etkisi ile motor kısmı alev alan otomobilden çıkan sürücü anne ile kızı kazayı yara almadan atlattı. Otomobilin motor kısmındaki yangın itfaiyeye bildirildi.

O sırada yoldan geçen kamyon sürücüleri tarafından alevler yangın söndürme tüpü ile söndürüldü.

Her ihtimale karşı olay yerine çağrılan 112 ekipleri kazadan sağ kurtulan anne-kıza ayakta tedavi etti.Sürücü anne ile kızının emniyet kemeri takması yaralanmanın önüne geçti. Yanan araç, olay yerine gelen kurtarıcı ile yoldan çekildi.

KAZAYA BAKARKEN ŞARAMPOLE UÇTU

Öte yandan, bu kazadan az sonra ise, aynı mevkiden geçen Kıyasettin T. idaresindeki 26 RU 504 plakalı özel otomobil, virajı alamayınca yoldan çıkarak aynı istinat duvarına çarptı. Sürücü yaralanmazken, özel otomobilin bagajında bulunan biri kesilmiş, diğeri hasta olan iki küçük baş hayvan da zarar görmedi.

Ahmet Akyollu Caddesi'nde özel otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada da bir kişi yaralandı. 16 yaşındaki İ.H.K'nin kullandığı 16 KDF 75 plakalı motosiklete Bahtiyar Abanuz’un yönetimindeki 16 F 4340 plakalı özel otomobil kavşakta çarpıştı. Otomobil ve motosikletin sürücüleri kazayı yara almadan atlatırken, motosikletin arkasında bulunan 19 yaşındaki Ayhan Menteş yaralandı. Yaralı gence ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine gelen 112 görevlileri yaptı. Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı, burada yapılan müdahalenin ardından müşahede altına alındı. Kazalarla alakalı tahkikat sürüyor .
Kaynak: İHA