Açlık grevi propagandasının altından bakın ne çıktı

PKK yandaşlarının, ‘açlık grevinde bu hale geldi’ diyerek yaptığı propagandadan skandal çıktı.

Açlık grevi propagandasının altından bakın ne çıktı
PKK'nın açlık grevleriyle ilgili olarak sosyal paylaşım sitelerinde başlattığı kapmayanın altından skandal çıktı. 'Açlık grevlerinde bu hale geldi ' denilerek bir deri bir kemik kalmış yatalak hastanın fotoğrafının Cezayirli kemik hastası bir genç olan Mehalli Mokhtar'a ait olduğu anlaşıldı. Abdullah Öcalan' a tecrit uygulandığı iddiasıyla KCK tarafından cezaevindeki mahkum ve tutuklulara dayatılan açlık grevlerini kamuoyu gündeminde tutmaya yönelik propaganda çalışmalarının altından sahtekarlık çıktı.

ZAYIF DÜŞEN TERÖRİST BULUNAMADI

KCK talimatıyla yapılan propaganda kapsamında Ağrı Merkez Demokratik Gençlik Platformu adına bir sosyal paylaşım sitesinde açılan sayfada bir fotoğraf yayınlanarak, altında 'Hani yiyorlardı ' yazıldı.

KCK bu fotoğrafı yayınlayarak, PKK'lıların açlık grevi yaptığını ve hiçbir şey yemediklerini iddia etti. Fotoğraf üzerinde bu kişinin açlık grevindeki bir PKK'lı değil Cezayir'in Tiaret kentinde yaşayan kemik hastası Mehalli Mokhtar olduğu belirlendi.

BDP'Lİ AYNA VE ÜÇER DE GREVE BAŞLADI
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Van Milletvekili Özdal Üçer ve Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna, cezaevlerinde süren açlık grevlerinde taleplerin karşılanmasına destek vermek amacıyla Diyarbakır'da süresiz dönüşümsüz açlık grevine başladıklarını açıkladı.