Belevi'de Atatürk’ü Anma ve Cumhuriyet Yürüyüşü Yapılacak

İzmir Selçuk İlçesi'ne bağlı Belevi Beldesi Belediyesi ve Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi'nin işbirliği ile geleneksel olarak gerçekleşen Cumhuriyet yürüyüşüne büyük katılım olması bekleniliyor.

Belevi'de Atatürk’ü Anma ve Cumhuriyet Yürüyüşü Yapılacak
11 Kasım Pazar günü tarihi Keçi Kalesi zirvesine yapılacak olan yürüyüşe bu yıl, üniversite öğrencilerinin ve kurum amirlerinin de katılacağı belirtildi. Atatürk’ü Anma ve Cumhuriyet Yürüyüşü’ne katılacak olan doğaseverler Keçi Kalesi ve Karadağ’a tırmanış gerçekleştirecekler. Belevi Belediyesi ve Zirve Dağcılık Selçuk Şubesinin ortaklaşa düzenleyeceği faaliyete bu yıl THK Üniversitesi öğrencileri de katılım gösterecek. Araçlara Selçuk ilçesinden binecek olanlar saat 09.00’da Selçuk ADD Ahmet Ferahlı Parkı'nda toplanacaklar. Buradan araçlarla Belevi'ye hareket edecek olan doğaseverler, Belevi Cumhuriyet Meydanında kahvaltı ettikten sonra iki gurup olarak Keçi Kalesi ve Karadağ’a yürüyecekler.

Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık’ın da katılması beklenen doğa yürüyüşüne, Zirve Dağcılık Selçuk Şube Başkanı Özgür Aydoğan rehberlik edecek. Ücretsiz olarak gerçekleşecek doğa yürüyüşüne, Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi'ne isim yazdıran herkes katılabilecek .
Kaynak: İHA