İki ayrı kazada 7 kişi öldü 4 kişi de yaralandı

Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde bir otomobil ile TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti. Malatya'nın Hekimhan ilçesinde de yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.

İki ayrı kazada 7 kişi öldü 4 kişi de yaralandı
Otomobil İle Minibüs Çarpıştı: 4 Ölü, 4 Yaralı
Kaza, Hekimhan ilçe girişinde meydana geldi. Kazayla ilgili olarak alınan ilk bilgilere göre; Bayram Özel yönetimindeki yolcu minibüsü ile Vahap Korkmaz idaresindeki özel otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Vahap Korkmaz ile otomobilde bulunan 3 yakını, olay yerinde hayatını kaybetti. Minibüste bulunan 4 yolcu ise yaralandı. Yaralılar, kaza yerine giden ambulanslarla Hekimhan Devlet Hastanesi ile Malatya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Otomobil Tır İle Çarpıştı: 3 Ölü

Edinilen bilgilere göre, Çankırı 'dan Bolu istikametine seyir halinde olan Seyfettin Erdoğmuş idaresindeki 06 BH 72 88 plakalı araç, Çerkeş ilçesi çıkışında karşı yönden gelen 50 DY 480 plakalı TIR çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Seyfettin Erdoğmuş ile yolcular baba Cemal Erdoğmuş ve anne Şevdiye Erdoğmuş olay yerinde hayatını kaybetti.