Haber Gazetesi 8 Yaşında

Samsun’da yayın yapan Haber gazetesi kuruluşunun 8. yıl dönümü nedeniyle gece düzenledi.

Haber Gazetesi 8 Yaşında
Samsun’da Borsan Grup’a bağlı olarak 27 Kasım 2005 yılından bu yana yayımlanan Haber gazetesi, kuruluşunun 8. yılını kutladı. Büyük Samsun Oteli'nde düzenlenen gecede konuşan Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, 2012 yılına kadar sadece gazetecilik alanında yayımlanan Haber gazetesinin 2012 yılı Sonuna doğru bünyesine kattığı radyo ile büyümeye devam ettiğini söyledi.

Ölmez, “Haber gazetesine gelince o da 2012 yılında kendi ölçeğinde ciddi yatırımlara ve büyük projelere imza attı. Sadece gazetecilik alanında faaliyet gösteren Haber gazetesi, 2012 yılında kendi radyosunu kurdu. Haber sitemiz ile de internet gazeteciliğine profesyonel sayılabilecek şekilde adım atmış olduk. Dağınık olan bu yapımızı da tamamını Tekkeköy ilçesine bağlı Kirazlık Mahallesi’nde inşasına başladığımız modern medya plazamıza taşımış olacağız. 2013 yılının 5. ayında bu taşınma gerçekleşecek. Matbaa, gazete, dağıtım, radyo ve devamında kurulacak olan dergi ve en Son kısımda kuracağımız televizyon kanalı ile tamamını bir medya plazada konuşlandırıp bölgesel bir medya kuruluşu haline getireceğiz” dedi.

Gecede konuşan Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun ise geride kalan sekiz yılın uzun bir süre olduğunu söyledi.

Necdet Uzun, “8 yıla dönüp baktığımızda güneş, kar ve rüzgar var. Zirvede kalmak gerçekten zor ama inandığınız zaman, paylaştığınız zaman ve bir olduğunuz zaman her şey daha kolay ve daha güzel oluyor. Ben burada güzellikleri saymayacağım. Ben yaptıklarımızı anlatmaya gerek duymuyorum. ‘ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ diyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA