Suç Makineleri Yakayı Ele Verdi

İzmir’in Bornova İlçesi’nde hırsızlıktan onlarca sabıkası bulunan 3 kişi polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Bornova İlçesi Atatürk Mahallesi’nde Son 1 ay içinde pek çok hırsızlık olayının gerçekleşmesi üzerine polis ekiplerinin tedbirleri artırması Sonuç verdi. İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Huzur Timleri ve Güvenlik Timleri Atatürk Mahallesi’ndeki hırsızlık olaylarına Son vermek için her köşe başına ekip yerleştirdi.

Her sokak başına yerleşen ekipler Salı akşamı saat 21.00 sularında farklı evlerden hırsızlık yapan 3 şahsı suçüstü basarak takibe aldı.

Yaşanan kovalamaca Sonucu 3 zanlı polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Yakalanan zanlılar sorgulanmak ve soydukları evlerin sahipleri tarafından teşhis edilmek için 100. Yıl Polis Merkezi’ne götürüldü. Gözaltına alınan zanlılardan A.A.(19)’nın 25, Y.P.’nin 27, E.İ.’nin ise 25 ayrı suçtan kaydının bulunduğu belirtildi. Son bir ay içinde 100 bin lira değerinde mal çalan hırsızların Son girdikleri evlerden de 20 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldığı belirtilirken zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek .
Kaynak: İHA