Ak Parti Burdur Milletvekili Özçelik Açıklaması

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur'da yapacakları çok işleri olduğunu kaydederek, AK Parti'ye yetki verildiği sürece icraatları uygulamaya çalışacaklarını bildirdi.

Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, Burdur'a gelenlerin kendilerinin misafiri olduğunu kaydederek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'ın Burdur'u ziyaret ettiğini hatırlattı.

Özçelik açıklamasında, ''Daha önce de gelip ipe sapa gelmez beyanatlarda bulunup gidenlere ses çıkarmadık ama CHP'nin VIP Genel Başkan Yardımcısı Burdur'da açmış ağzını yummuş gözünü. Kulağına fısıldananlarla demeç vermiş gitmiş. Halbuki biz 'sosyalistten burjuvazi olmaz' biliyoruz. 24 yıl CHP'nin belediyeyi yönettiği Burdur'u hatırlayarak Kasaba yönetimi benzetmesini yapma ihtiyacı duymuş'' ifadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oran'a terminalin yüzde 90'ının tamamlandığı, bağlantı yollarını Ulaştırma Bakanlığı'nın yaklaşık 2 milyon lira harcayarak yaptırdığı, kültür merkezi inşaatının tamamlandığı, tefrişat ve donanım işlerinin kaldığı, bakanlıktan yaklaşık 3 milyon lira harcandığının ifade edilmesi gerektiğini kaydeden Özçelik, açıklamasına şöyle devam etti:

''Ama sosyete Genel Başkan Yardımcısı ne yapsın ki yanındakilerde at gözlüğü takıldığını görememiş. Eminim, bu genel başkan yardımcısı Ankara'dan Burdur'a, AK Parti'nin yaptığı bölünmüş yoldan gelmiştir veya AK Parti'nin modernize ettiği Antalya Havalimanı'ndan bölünmüş yolla Burdur'a gelmiştir.

Ağız Diş Sağlığı Merkezi'ni, sağlık müdürlüğünü, yeni devlet hastanesini, sıcak asfaltları, parkları, genişleyen köprü ve yolları... 'Eski fotoğrafta şöyleydi, şimdi böyle oldu' derler inşallah. 'Burdur'a doğalgaz bu iktidarda geldi. Elektrik hatları yeraltına alınmaya bu iktidarda başladı.

Derelerimiz ve çayımız bu iktidarda pislikten kurtuldu ıslah oldu' derler. Üniversitelerimizin binalarını gösterip, 'Her yıl trilyonlar burada harcanıyor' demelerini arzu ederiz. 'Katı atık depolama alanını bu hükümet bitireceğe benziyor' demelerini bekleriz.''

Burdur'da yapılacak çok işleri olduğunu vurgulayan Özçelik, ''Yapılacak daha çok işimiz var. Burdur halkı herşeyin en güzeline layık. Vatandaşımız AK Parti'ye yetki verdiği sürece biz icraatlarımızı uygulamaya çalışacağız'' diye belirtti.

Muhabir: Gökmen Yüce / Bekir Bektaş

Yayıncı: Kemal Kaymak
Kaynak: AA