Kdz. Ereğli’de “başarıya Giden Yollar, İşte ve Ailede Mutluluk” Konulu Seminer

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Müftülüğünce personele yönelik, ‘Başarıya Giden Yollar, İşte ve Ailede Mutluluk’ konulu bir seminer verildi.

Kdz. Ereğli’de “başarıya Giden Yollar, İşte ve Ailede Mutluluk” Konulu Seminer
Kdz. Ereğli Müftülüğü tarafından ve kültürel etkinlikler çerçevesinde NLP Uzmanı Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya’nın konuşmacı olarak katıldığı Müftülüğünce perSonele yönelik, ‘Başarıya Giden Yollar, İşte ve Ailede Mutluluk’ konulu bir seminer verildi.

Seminere imam hatip, müezzin kayyım ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.

Seminerde konuşan NLP Uzmanı Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya, kişisel gelişim, eğitim, aile yapısı ve iş ortamında verimliliğin artırılması konularında, sinevizyon eşliğinde motivasyonu arttırıcı görsel sunumlar yaparak, öğrenme, öğretme, aile yapısı ve iş ortamında verimliliğin artırılması konularındaki tecrübelerini anlattı.

Yaklaşık 1,5 saat süren semineri sırasında konuşma tarzı ve jest vemimikleri ile dikkat çeken konuşmasında çocukluk ve gençlik yıllarında başından geçenleri anlatan Kapaklıkaya, tatlı anıları ile izleyicileri hem güldürdü, hem de hüzünlendirdi.

Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya seminerde yaptığı konuşmada anne ve babaların çocuklarına sevgi ile yaklaşması gerektiğini, belirterek ‘Yüreğinizi sevgiyle doldurun, şiddeti bırakın. Çocuklara ders çalış demeyin, ufuk gösterin. Çünkü onların bu şekilde özgüvenleri kaybolur. Onlara iyi örnek olmalıyız” şeklinde önerilerde bulundu.

Kapaklıkaya, ayrıca, aile içi iletişimin güçlü olmasının ailenin birlikteliğinin de korunması açısından Son derece önemli olduğunu,’Yüreğine merhaba dediğiniz kişinin, beynine de merhaba dersiniz" anlayışından hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Dinleyicileri ile seminer süresince diyalog kurarak, stresten uzak tutup kahkahaya boğan Kapaklıkaya katılımcıların beğenisini kazandı.

Kdz. Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan seminerin Sonunda NLP Uzmanı Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya Kdz. Ereğli’ye teşriflerinden ve vermiş olduğu seminerden dolayı teşekkür etti .
Kaynak: İHA