Ak Partili Kayatürk’ten Esnaf Ziyareti

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, beraberindeki partililerle esnafları dolaşarak sorunlarını dinledi.

Ak Partili Kayatürk’ten Esnaf Ziyareti
AK Parti İl Teşkilatı’nın bir süredir yoğun bir tempoyla gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri Milletvekili Burhan Kayatürk’ün de katılmasıyla devam ediyor. Kayatürk’ün esnaf gezisine İl Başkanı Abdullah Aras, Merkez İlçe Başkanı Abdulmenaf Keyifli, yönetimden Abdulhekim Karabıyık, Yavuz Kuşan, Osman Türkmen, Cemal Hasar, Salih Akman, Fatih Dülger ve Ümit Esengül katıldı.

Esnafın sorunlarını dinleyen Kayatürk, uzun süredir üzerinde emek verdikleri ek KOSGEB kredilerine de değinerek, bu konuda 25 milyon liralık ek kaynağın sağlanmasını, beklenti içinde olan esnafa katkı sunacağını söyledi.

Amaçlarının esnafın sorunlarına çözüm bulmak olduğunu ve bu yönde de ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Kayatürk, yine de her zaman esnafın yanında olacaklarını ve asla yalnız bırakmayacaklarını dile getirdi.

Esnaflar ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, AK Parti’nin Van’ı iyileştirme çabasının gözle görülür oranda hissedildiğini, bunun kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Bu tür ziyaretlerle de kendilerinin yalnız bırakılmayarak, sorunlarıyla ilgilenilmesinin Son derece memnuniyet verici olduğunu kaydeden esnaflar, ziyaretlerin devam etmesi gerektiğini dile getirdiler .
Kaynak: İHA