Yıldırım Koleji, Turhallıları Muharrem İftarında Buluşturdu

Tokat'ın Turhal ilçesinde Özel Yıldırım Koleji’nin düzenlediği Muharrem iftarında birlik beraberlik mesajları verildi.

Yıldırım Koleji'nde düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu, Belediye Başkanı Ali Gözen, İlçe Emniyet Müdürü Salih Turalı, İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar, Turhal Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Sami Dinler, ilçede Gülabi Dede olarak bilinen Bektaşi dedelerinden Gülabi Özev, Dantela Eğitim Hizmetleri Müdürü Mehmet Çekin ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Yıldırım Koleji Müdür Yardımcısı Zafer Karabulut, iftar programını birlik, beraberlik ve kaynaşmanın daha da artması için düzenlediklerini belirtti.

Karabulut, ”Ayrımız gayrımız yoktur. Hepimiz kardeşiz canlarım. Programımıza katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Bektaşi dedelerinden Gülabi Dede ise birlik ve beraberlik önemine değinerek, Muharrem ayında gerçekleşen olaylar hakkında bilgi verdi. Bu ayın asıl birlik ve beraberlik anlamına geldiğini kaydeden Gülabi Dede, bu oruca iştirak eden ve iftar programını tertipleyen Yıldırım Koleji'ne teşekkür etti. Gülabi Dede, ” Şimdilerde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliği ihtiyacımız var canlarım. Ayrımız gayrımız yoktur hepimiz kardeş ve canız.” diye konuştu.

Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu ile İlçe Belediye Başkanı Ali Gözen de Muharrem ayı iftarından dolayı kolej yetkililerine teşekkürlerini iletti .