Sevgilisine Sokakta Evlilik Teklifi Yaptı

Kuşadası’nın en işlek caddelerinden biri olan İnönü Bulvarı, ilginç bir evlilik teklifine ev sahipliği yaptı.

Sevgilisine Sokakta Evlilik Teklifi Yaptı
Gezme bahanesiyle sevgilisini İnönü Bulvarına götüren genç, arkadaşlarının da yardımıyla sokak ortasında ilginç bir evlenme teklifi yaptı ve beklediği “evet” yanıtını aldı.

Mustafa Öcal isimli bir genç, arkadaşlarının da desteği ile İnönü Bulvarında sevgilisi 23 yaşındaki İlke Bağlam’a evlilik teklif etti. Teklif sırasında arkadaşları iki sevgiliye konfeti atıp, meşale yakarak destek verdi. İlke Bağlam’ın sevgilisine yanıtı evet olurken, arkadaşlarının taşıdığı ilginç pankartlar sürpriz teklife ayrı bir renk kattı.

Bir bankanın Bodrum şubesinde çalışan 24 yaşındaki Mustafa Öcal, iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi İlke Bağlam’a sürpriz yapmak için arkadaşlarıyla planladıkları oyunu sahneye koydu. İzmir’de bir lojistik firmasında çalışan sevgilisi İlke’yi gezme bahanesiyle İnönü Bulvarına getiren Mustafa Öcal, sevgilisini arkadaşlarının saklandığı köşeye kadar getirdi. Aniden ortaya çıkan arkadaşları ellerindeki konfetileri çiftin üzerine atarken, bir yandan da meşaleler yaktı. Bu sırada kız arkadaşının önünde diz çökerek evlenme teklif eden Mustafa Öcal, cevap beklemeye başladı.

Aldığı teklif nedeniyle büyük şaşkınlık yaşayan İlke sevgilisinin teklifini evet yanıtını verdi ve “Seni çok seviyorum” dedi.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden birlikte mezun olan iki sevgili, bir yıl içerisinde evlenmeye karar verdi .
Kaynak: İHA