Gökçebey’de Prokol ve Öğretmenler Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, öğretmenler ve ilçe protokolü kahvaltıda bir araya geldi.

Gökçebey’de Prokol ve Öğretmenler Kahvaltıda Bir Araya Geldi
Türk Eğitim Sen Gökçebey Temsilciği tarafından gerçekleştirilen organizasyon ile 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenler ve protokol buluşturuldu. Kahvaltıya Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılıçarslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürüm Fazıl Aytaş, Ak Parti İlçe Başkanı Fevzi Tavukçu, CHP İlçe Başkanı Halit Karademir, MHP İlçe Başkanı Ali Gücük, Türk Eğitim Sen üyeleri, sendika üyesi olmayan öğretmenler ve mesleğe yeni başlayan eğitimciler de katıldı.

Türk Eğitim Sen Gökçebey İlçe Temsilcisi Borağı Yiğit, kahvaltı ile eski ve yeni öğretmenlerin tanışma ve kaynaşmasının da amaçlandığı belirtirken, tüm öğretmenlerin de gününü kutlama fırsatı yakalandığını da sözlerine ekledi. Konuşmasında mesleğin zorluklarına da değinen Yiğit, “Öğretmenlerimiz buradayken bile kafalarının bir köşesinde eğitim öğretim adına yaşanan zorluklar, eğitim öğretim ile ilgili sıkıntıları giderme ve eğitimi geliştirme adına uygulanabilecek çözüm yolları önemli bir yer tutmaktadır. Öğretmenler mesleklerini onurlu ve haysiyetli bir şekilde icra edebilme adına büyük gayretler sarf etmekte ve bu anlamda sıkıntılar çekmekte ve itibarsızlaştırılmaya karşı direnmektedirler. Bu bağlamda onları bir gün değil her gün hatırlamak ve onlara destek olmak Türk Eğitim Sen olarak biz sendikacıların temel gayesidir” dedi.

Yiğit, tüm eğitimcilerin öğretmenler gününü kutlarken, görevlerinde başarılar diledi .
Kaynak: İHA