Cumhuriyet Halk Partisi ‘Eğiticinin Eğitimi Okulu’ Açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı önderliğinde başlatılan ‘Eğiticinin Eğitimi Okulu' Gaziantep’te de açıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi ‘Eğiticinin Eğitimi Okulu’ Açıldı
Tuğcan otelde başlayan eğitim açılışı, CHP Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ ve Kahramanmaraş, Adıyaman, Kilis il ve ilçe teşkilatlarının üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Eğiticinin Eğitimi Okulu’na katılan parti üyelerinin, eğitimin, tamamlayıcı bir parçası olan sosyal projelerini tamamladıktan Sonra, il ve ilçe yönetimlerinin belirlediği program uyarınca mahallelerde temel siyasi eğitimi programını yürüteceği bildirildi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, açılışta yaptığı konuşmasında, ‘Eğiticinin Eğitimi Okulu’na katılan parti üyelerinin hepsinin üç gün Sonra birer eğitici olmalarını hedeflediklerini ifade etti.

Prof. Dr. Usluer, “Ekonomide, komşularımızla ilişkilerimizde ve eğitimde her yeri karanlık görüyoruz. Ancak bu karanlığın ötesinde bir ışık var. Bu karanlığın ötesindeki ışık CHP’nin iktidarından geçiyor. Bizler bunu yürekten isteyen, bizler bunun yürekten yanında olan kişileriz. Bu ışığı büyütecek olan bizleriz. Bu nedenle de bir aradayız. Eğitim siyasette gerçekten çok önemli ancak Son bir yıldan beri Genel Başkan Yardımcımız Perihan Sarı’nın önderliğinde başlatılan eğitim, bugüne kadar CHP’nin çatısı altında alışa geldik eğitim modelinden biraz daha farklıdır. Sizler bu okulun öğrencileri olarak geldiniz. Ancak buradaki amacımız, bu okulun Sonunda ulaşmak istediğimiz hedef, sizlere temel siyaset eğitimi vermek değildir. Buradaki hedefimiz eğitici eğitimini yapmak, yani buradan üç gün Sonunda ayrılırken okula katılan siz değerli yol arkadaşlarımızın her birinin birer eğitici olarak ayrılmalarını hedefliyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ ise, açılan bu okulun hayırlı olmasını dileyerek, katılanlara teşekkür etti .
Kaynak: İHA