Ödemiş’in Yeni Nikah ve Düğün Sarayı, Yılbaşında Etkinliklere İlk Kez Kapısını Açacık

Ödemiş Belediyesi’nin 2012 yılı projeleri arasında yer alan yeni nikah ve düğün sarayı kompleksinde çalışmalar aralıksız sürüyor.

Ödemiş’in Yeni Nikah ve Düğün Sarayı, Yılbaşında Etkinliklere İlk Kez Kapısını Açacık
Toplam 16 bin 915 metrekarelik alan üzerinde yapılan çalışmalarla bir salon, mutfak ve diğer üniteleriyle birlikte büyük ölçüde tamamlanırken, kuzeydeki salonda havalandırma tesisatının montajı sürüyor. Nikah salonu ile düğün ve benzeri organizasyonlarda kullanılacak banket salonunu içeren kompleksin batısında yer alan, nar ağaçlarıyla süslü bahçe de bahar ve yaz aylarındaki organizasyonlar için değerlendirilecek. Ödemiş’in önemli bir eksikliğini giderecek kompleksin ilk konukları, belediye personeli olacak. Ödemiş Belediyesi personeli, tamamlanan ilk salonda yapılacak yılbaşı kutlamasında Başkan Bekir Keskin ile bir araya gelecek.

İlk salonun tamamlanmasının ardından, kuzeydeki salon ve bahçedeki peyzaj çalışmaları da Şubat ayına kadar bitirilerek, hizmete sunulacak. Belediye Başkanı Bekir Keskin, modern bir tesisin Ödemiş’e kazandırılacağını belirterek, ocak ayı ile birlikte kompleks için düğün ve nikah organizasyonlarının kayıtlarına başlamayı planladıklarını söyledi.

Ödemiş’in düzenlenen fuar, konferans, balo, kongre gibi organizasyonlarda yıllardan bu tarafa böyle bir tesisin eksikliğini hissettiğini belirten Başkan Keskin, “Belediyemizin 2010 yılında hizmete sunduğu fuar alanı ile birlikte bu alan Ödemiş’in tüm etkinliklerine hizmet verecek bir alan olacak. Salonlarımızda yemekli organizasyonlar da yapılabilecek. Halkımızın hizmetine en modern şekilde en uygun şartlarla sunacağımız alan yeni nikah ve düğün sarayımızda ilk olarak belediyemizin çalışanlarıyla yılbaşını kutlayacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA