Dü Devlet Konservatuarı Müdürlüğü Görev Teslim Töreninde Duygusal Anlar Yaşandı

Dicle Üniversitesi (DÜ) Devlet Konservatuarı Müdür Vekili Prof. Dr. Sait Yücel, görevini Yrd. Doç. Dr. Kürşat Gülbeyaz’a devrederken duygulu anlar yaşandı.

Dü Devlet Konservatuarı Müdürlüğü Görev Teslim Töreninde Duygusal Anlar Yaşandı
Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dekanlığı'nı da yürüten Yücel, konservatuar çalışanları ile bir araya gelerek görevini teslim etti. Yaklaşık 2 yıldır beraber çalıştıklarını ve bu zamanın çok çabuk geçtiğini dile getiren Yücel, geçen zaman sonunda öz değerlendirme yapıldığında kat edilen yolun başarılarını gösterdiğini söyledi.

Yücel, "Şu an itibariyle 2 Yrd. Doçent, doktorasını bitirmiş ve kadroya atanması beklenen 1 kişi, doktora çalışmalarını yürüten 2 kişi, yüksek lisansını tamamlamış veya yürüten birçok elemanı olan, tüm çalışanlarıyla aidiyet duygusu taşıyan ve güvenen bir manzara var karşımızda. Bunu sadece ben değil, hepimiz beraber başardık, ne mutlu bize. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç ve üst yönetim bize güvenip bütün desteklerini verdikleri için, katkı sağlayan ve bize inanıp güvenen herkese minnettarım. Bu görevi bırakırken gözüm arkada kalmayacak. Çünkü gerçekten çok güzel bir ekip var burada” dedi.

Bugüne kadar konservatuarın başarısı için çalıştığını belirten Prof. Yücel, bundan sonra da kendisine düşen bir görev olursa seve seve yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Yücel, “İnsanlar oturdukları koltuklarla ve makamlarla büyümez. Ancak başarılı oldukları takdirde kişilerin, oturdukları koltukları ve makamları büyüttüğüne inanıyorum ve bütün arkadaşlarımın da buna inandığını ve bunun için çaba gösterdiğini biliyorum” şeklinde konuştu

Ayrıca İdari ve Akademik Personel de görevi teslim eden Prof. Yücel’e hediyeler takdim ederek hep beraber uğurladı .
Kaynak: İHA