Hisarcıklıoğlu ve 45 Oda Başkanı Başbakan’ı Ziyaret Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki yaklaşık 45 oda başkanı ile birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

Hisarcıklıoğlu, oda başkanlarının bölgenin kanaat önderleri olduğunu belirterek Başbakana görüş ve önerilerini aktardıklarını söyledi.

Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet Başbakanlık Resmi Konutta Başbakan Erdoğan ile bir araya geldi. Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki 45 oda başkanı ile birlikte Hisarcıklıoğlu bölgedeki Son olaylarla ilgili yaşanan sorunları ve gelişmeleri Başbakan Erdoğan’a iletti. Ziyaretin ardından beraberindeki heyetle birlikte bir açıklama yapan Hisarcıklıoğlu; “Başbakanımızı Doğu ve Güneydoğu bölgelerimizde olan 45 oda başkanımızla ziyaret ettik. Bölgede yaşanan sorunları ve gelişmeleri Başbakana aktarma fırsatımız oldu. Kendileri bölgelerinin kanaat önderleri durumunda. Onun için Başbakanımıza görüş ve önerilerini aktarma fırsatı bulduk.” dedi.

Hisarcıklıoğlu bu çerçevede önümüzdeki günlerde mecliste grubu bulunan diğer siyasi partilerle de görüşeceklerini anlatarak görüşmelerin ardından içerik ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceklerini açıkladı.