'Engelleme Olursa 10 Kasım Da 29 Ekim Gibi Olur'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, vatandaşların 10 Kasım'a iştirakini engellemeye yönelik bir talimat olursa 29 Ekim'de olduğu gibi direneceklerini söyledi.

'Engelleme Olursa 10 Kasım Da 29 Ekim Gibi Olur'
CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin İçel’in Tarsus ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Şehir merkezinde partililer tarafından karşılanan Keskin, bir kahvehanede gündemle ilgili konuşma yaptı.AK Parti'nin politikalarını eleştiren Keskin, gazetecilerin 10 Kasım sorusunu cevaplandırdı. Keskin, 10 Kasım'da da 29 Ekim'de olduğu gibi direneceklerini söyledi.

Keskin, "Aynı tavırları sergileyeceğiz. Eğer 10 Kasım'da da vatandaşların iştirakini engelleyecek bir talimat, bir genelge gönderilirse Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri 30 Ağustos’ta, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda olduğu gibi engelleri aşarak, Mustafa Kemal’e gösterilmesi gereken saygının gereklerini yerine getirecektir." açıklamasını yaptı.Keskin, konuşmasının ardından CHP İçel milletvekilleri Vahap Seçer, Ali Rıza Öztürk, İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve partililerle esnafları gezdi .