Afyonkarahisar’da Bu Kış Yolların Kapanmaması İçin Alınacak Tedbirler Görüşüldü

Afyonkarahisar’da geçen kış 23 saat boyunca kapalı kalan yollar için alınacak tedbirler masaya yatırıldı.

Afyonkarahisar’da Bu Kış Yolların Kapanmaması İçin Alınacak Tedbirler Görüşüldü
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, geçen yıl kışın sert geçmesi nedeniyle kara yollarında yaşanan sıkıntı ve aksaklıkların bu sene yaşanmaması için şimdiden gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini söyledi.

Balkanlıoğlu, “Özellikle İzmir ile Ankara illerini birbirine bağlayan Ankara kara yolunda Bayat-Gömü- Emirdağ Kavşağı-Sivrihisar arasındaki kara yolu geçtiğimiz kış yaklaşık olarak 23 saat kapalı kaldı. Bu yolu Emniyet Müdürlüğü ile Karayolları'na bağlı ekiplerimizin yoğun çabaları ve ilçe kaymakamlarımız, belediye başkanlarımızın her konudaki destekleri ile açmayı başardık.” dedi.

İrfan Balkanlıoğlu, birlik ve beraberlikle, ortak fikir ve görüşlerle koordineli bir çalışma sonucunda en kısa zamanda gerekenlerin yapılmasının sağlanacağını kaydetti.

Öte yandan düzenlenen bir toplantıda Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve il genelindeki kara yollarında geçen yıl yaşanan ve önümüzdeki kış aylarında yaşanması muhtemel sorun ve sıkıntılar ile kurumlar arası koordinasyon ile çözülebilecek konuları içeren bir sunum yapıldı.