Ak Parti Manisa Milletvekili Özdağ Açıklaması

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, yerel seçimlerin ardından Manisalıların geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceğini belirtti.

Özdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde AK Parti teşkilatları olarak iddialı olduklarını, tüm belediyeleri alacaklarını düşündüğünü anlattı.

Hizmetlerle Manisalıları mutlu edeceklerini ifade eden Özdağ, şunları söyledi:

''Allah nasip ederse daha önce bizde olan belediye yeniden bize geçmiş olacak. Manisa halkı, hakkın teslimini sağlayacak diye düşünüyorum. Çünkü Manisa, bu haliyle yaşanabilir bir kent olmaktan çıkmıştır. Manisa'yı işimizin arka bahçesi yapmayacağız. Yeni şehir planlarımızla, kentsel dönüşümleriyle yapacağımız yeni büyük hizmetler, değişiklerle inşallah Manisa'da vatandaşımız geleceğe daha emin adımlarla yürüyecektir.''

Özdağ, Manisa merkezde otoparklara, sosyal tesislere, çocuk parklarına, kadınların çok rahat edecekleri sosyal tesislere kavuşacağını dile getirerek, Manisa'yı yaşanabilir marka bir kent yapacaklarını ifade etti.

Şehir merkezine çok yakın olan Batı Kışla'nın şehir dışına taşınması gerektiğini savunan Özdağ, kışlanın yer aldığı alana yeraltı alışveriş ve eğlence merkezleri ile müzeler oluşturulmasına yönelik düşünceleri bulunduğunu sözlerine ekledi.

Muhabir: Turgay Duyar / Zeynep Hoşgörür

Yayıncı: Ufuk Kırabalı
Kaynak: AA