Siirt'in Pervari İlçesinde Askeri Helikopterin Düşmesi Sonucu Şehit Olan Jandarma Üsteğmen Ersan Yenici, Memleketi Kırklareli'de Toprağa Verildi

Siirt'in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Üsteğmen Ersan Yenici, memleketi Kırklareli'de toprağa verildi.

Şehit Üsteğmen Yenici'nin Türk bayrağına sarılı tabutu, Babaeski Devlet Hastanesi morgundan Kuleli köyündeki baba ocağına getirildi.

Şehidin kızları 6 aylık Cemre Hüma ile 3 yaşındaki Zeynep Dora, babalarının tabutunun başında bekledi. Zeynep Dora'nın gözyaşları törene katılanları ağlattı, baygınlık geçiren şehidin yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti.

Şehit Üsteğmen Yenici'nin cenazesi, köy camisinde İl Müftüsü İsa Saim'in kıldırdığı cenaze namazının ardından, köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine şehidin babası Ali Yenici, annesi Ayşe Yenici, eşi Simge Yenici ve yakınları ile Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, CHP Kırklareli milletvekilleri Turgut Dibek ve Mehmet Siyam Kesimoğlu, askeri yetkililer, şehidin silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Muhabir: Hakan Şahin - Cihan Demirci / Salih Baran

Yayıncı: Kemal Kaymak
Kaynak: AA