22 Ülkeden Gösteri Gruplarının Katılacağı Festivalin Tanıtım Etkinlikleri Kapsamında Yenişehir Belediyesince, Bazı Okullara Narenciye Dağıtılacak

Bu yıl 22 ülkeden gösteri gruplarının katılacağı festivalin tanıtım etkinlikleri kapsamında Yenişehir Belediyesince, bazı okullara narenciye dağıtılacak.

Yenişehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, narenciyeyi tüm dünyaya tanıtmak, narenciye meyvelerinin tüketiminin yanı sıra marka değerini arttırmak amacıyla organize edilen İçel Narenciye Festivali'nin 3'üncüsü 17-18 Kasım 2012 tarihleri arasında yapılacak.

Bu yıl 22 ülkeden gösteri gruplarının katılacağı festivalin tanıtım etkinlikleri kapsamında Yenişehir Belediyesince, bölgesindeki bazı okullara narenciye dağıtımı yapıldı.

Dağıtım sırasında Yenişehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nuran Kurtuluş ile Sosyal İşler Müdürü Mahmut Alan, öğrencilere narenciyenin faydalarını ve beslenmedeki önemini anlatarak hafta sonu yapılacak olan festivale aileleri ile birlikte katılmaları konusunda bilgilendirdi.

Muhabir: Mustafa Çiftçi

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA