Kayserispor ve Erciyesspor Kulüplerinden Baş Sağlığı Mesajı

Kayserispor ve Erciyesspor kulüpleri internet siteleri kanalıyla, Siirt’in Pervari ilçesinde meydana gelen helikopter kazasıyla ilgili başsağlığı mesajı yayımladı.

Kayserispor internet sitesinden yayımlanan mesaj şu şekilde: “Siirt'in Pervari İlçesi'nde Jandarma'ya ait sikorsky tipi helikopterin, Herekol Dağı'nda düştüğünü ve 13'ü Jandarma Özel Harekat mensubu, 4'ü de helikopter personeli olmak üzere 17 şehidimizin olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Kazada yaşamını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, başta aileleri olmak üzere, Silahlı Kuvvetler camiası ve tüm Türk halkına başsağlığı ve sabırlar dileriz.” Erciyesspor Kulübü mesajında ise şu ifadelere yer verildi: “Siirt'in Pervari İlçesi'nde takviye amacıyla Jandarma Özel Harekat timini taşıyan İl Jandarma Komutanlığına ait bir Sikorsky S-70 helikopteri, Siirt-Şırnak-Van üçgeninde yer alan Herekol Dağında bu sabah belirlenemeyen bir nedenle düştüğünu derin üzüntü içinde haber almış bulunuyoruz.

Helikopterde bulunan 14'ü Jandarma Özel Harekat mensubu ile birlikte toplam 17 asker şehit olduğu bu kazada vatan için canını veren mehmetçiğimizin ALLAH tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.”
Kaynak: İHA