Tümsiad Başkanları Kütahya’da Toplanıyor

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Ege Bölge Şube Başkanları, ‘Ege Bölgesi Kalkınmasına Yönelik Birlikte Çalışabilirlik Toplantısı’ için Kütahya’ya gidiyor.

Tümsiad Başkanları Kütahya’da Toplanıyor
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Ege Bölgesi Ekonomi Koordinasyon ve Şube Başkanları Toplantısı 04 Kasım 2012 tarihinde TÜMSİAD Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ragıp Başbuğ‘un başkanlığında Kütahya’da gerçekleştirilecek.

TÜMSİAD Derneğinin Kütahya’da gerçekleştirilecek olan bölgesel toplantısına, TÜMSİAD Genel Başkan Yardımcısı, Genel Sekreter, Aydın, İzmir, Manisa, Denizli, Uşak , Afyon, Kütahya illeri Şube Başkanları ve Yönetim Kurulları‘nında aralarında bulunduğu Ege Bölgesindeki yedi il katılacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Özcan Petakkaya, ekonomik gelişmeleri bölgesel ve yerel düzeyde takip etmek, sorun ve potansiyelleri istişare etmek ve değerlendirmek amacıyla Kütahya’da yapılacak Ekonomi Koordinasyon ve Şube Başkanları toplantısında; Üniversitelerle işbirliği projeleri, kümelenme çalışmaları ,tarım alanındaki destekleme uygulamaları, yeni teşvik sistemi, kalkınma ajansları, aktif işgücü programları, mesleki eğitim faaliyetleri ve organize sanayi bölgelerine ilişkin görüş, değerlendirme ve önerilerin dile getirileceği ve Ege Bölgesinde yapılabilecek yatırım imkanlarının ele alınacağı bir bölgesel koordinasyon toplantısı olacağını belirtti.

Kaynak: İHA