Keçiören'de Küçük Araçlarla Büyük Temizlik

Keçiören Belediyesi, yeni teknolojiye sahip mini temizlik araçlarıyla yoğun bir temizlik çalışması yürütüyor.

Keçiören'de Küçük Araçlarla Büyük Temizlik
Ankara'da ilk defa vakumlu temizlik araçlarını kullanan belediye olma özelliğine sahip Keçiören Belediyesi, araç filosundaki mini temizlik araçlarıyla ilçedeki kaldırımları ve yol kenarlarını sürekli temizliyor. Farklı modellerdeki yeni temizlik araçlarıyla hizmet veren belediye ekipleri, araçların küçüklüğü ve manevra kabiliyeti sayesinde kaldırım ve yol kenarlarındaki dar alanları da kolaylıkla temizliyor. İleri teknolojiye sahip vakumlu araçlar, sessiz çalışma özellikleriyle vatandaşlara rahatsızlık vermiyor. Festival ve diğer aktivitelerde aktif olarak çalışan mini temizlik araçları Keçiören'deki okul bahçeleri, pazar alanları, sokak ve caddeleri sürekli temizliyor. Keçiören'in farklı yerlerinde yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda temizlik faaliyetlerini sürdüren Keçiören Belediyesi temizlik ekipleri gün boyunca kaldırımların ve yol kenarlarının sürekli temiz olmasını sağlıyor.

"Evimiz Keçiören" sloganıyla Keçiören'de yoğun bir temizlik çalışması yürütüldüğünü belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, filoya dahil edilen farklı özelliklere sahip yeni mini temizlik araçlarının Keçiören'e ve Keçiörenlilere en iyi şekilde hizmet verdiğini söyledi.

Yetişmiş insan gücünün yanı sıra ekipman ve araçlara da ihtiyaç duyulduğuna değinen Başkan Ak, "Temiz toplum temiz Keçiören diyerek vatandaşlarımızın temiz bir Keçiören'de yaşamalarını sağlıyoruz. Filomuzda bulunan yeni teknolojiye sahip mini araçlar cadde ve sokaklarda kaldırım ile yol kenarlarının temizliği konusunda büyük kolaylık sağlıyor. Diğer temizlik ve süpürge araçlarımız da Keçiören'deki tüm mahallerde aralıksız hizmet veriyor" dedi

Vatandaşların çevre konusunda duyarlı olmaları gerektiğine dikkat çeken Başkan Ak, "Gelecek kuşaklara daha temiz ve güzel bir çevre bırakabilmek için bilinçli bir nesil, bilinçli bir toplum oluşturmalıyız. Bu kapsamda farklı etkinliklerle de vatandaşlarımızın bilinçlenmesini sağlıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA