44 Malatyaspor, Beyoğluspor’u Yenerek Seriyi Sürdürmek İstiyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, Kahramanmaraş temsilcisi Beyoğluspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

44 Malatyaspor, Beyoğluspor’u Yenerek Seriyi Sürdürmek İstiyor
TFF antrenman sahasında teknik direktör İsmail Tekin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı.

Takımda sakat ya da cezalı futbolcu bulunmadığı bildirildi.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda kısa pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Hazırlıklar ile ilgili bir değerlendirmede bulunan teknik direktör İsmail Tekin, Beyoğluspor’u yenerek, galibiyet geleneğini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Galibiyet serisini sürdürmek istediklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, “Sezona başladığımız zaman fikstür gereği zorlu maçlarımız vardı. Bir hatanın haricinde 4’te 4 yaptık. Zorlu maçları kazasız atlattık ama bay haftasından sonra tekrar bir deplasman galibiyeti ardından içeri geldik tekrar bayramdan dolayı tatil oldu. Bir ısınıp bir soğuduk ama artık lige odaklandık” dedi.

Tekin, ligin kendileri adına yeni başladığını belirterek, şunları söyledi: “Lig bizim için yeni başlıyor. Rakibimiz sıfır puanda ama bize karşı galibiyet alarak bir başlangıç yapmak isteyecekler. Bunun bilincindeyiz. Buna göre hazırlanıyoruz. Her maçımız derbi maçı oluyor. Herhangi bir sakatımız ya da eksiğimiz yok. Bu bizim için avantaj. Geleneği devam ettireceğiz.”
Kaynak: İHA