CHP Yerel Seçim Hazırlıklarına Başladı

CHP Uşak İl Teşkilatı, yaklaşık bir yıl sonra yapılması planlanan yerel seçimler öncesi sandık sorumluların belirlenmesi ve eğitimi için toplantı yaptı.

CHP Yerel Seçim Hazırlıklarına Başladı
Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ile Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek’in de katıldığı toplantıda sandık görevlilerinin seçim anında nelere dikkat etmesi gerektiği konuşuldu. Yaklaşık bir yıl sonra yapılması planlanan seçimlerde il genelindeki 6 ilçe belediyesini de kazanmayı hedeflediklerini belirten İl Başkanı Bülent Horasan, seçim çalışmalarına Kurban Bayramı’ndan sonra hız vereceklerini ifade etti.

İki milletvekilinin koordine ettiği toplantıya ; İl Başkanı Bülent Horasan, Merkez İlçe Başkanı Filiz Bilen, Banaz İlçe Başkanı Erdoğan Atasoy, Ulubey İlçe Başkanı Selim Saka, Eşme İlçe Başkanı Ekmel Şahin, Sivaslı İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Erdem, Uşak Kadın Kolları İl Başkanı Aynur Yurtsever, İl Genel Meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, yerel seçimlerin önenme değinerek il belediyesi ile 5 ilçe belediyesine talip olduklarını söyledi.

CHP’nin bu seçimlerde başarılı sonuçlar alacağına inandıklarını da savunan Yılmaz, “Uşak olarak yerel seçimlere tüm gücümüzle hazırlanıyoruz. Yerel seçimler öncesi her eve girecek, her eli sıkacak ve her derdi dinleyeceğiz. Örgütsel birlik, beraberlik ve bütünlüğün seçim kazanabilmek için vazgeçilemez önemde olduğunun bilincindeyiz. Biz Uşak halkına kendimizi ve yapmak istediklerimizi doğru bir şekilde anlatabilirsek başaracağımızı düşünüyoruz” dedi.

Yerel seçim çalışmaları için Uşak’a gelen Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ise “Uşak, teşkilatımız yerel seçimlere şimdiden hazır. Sandık görevlilerimizle ilgili çalışma yapmak için buraya geldik. Özellikle gençlerin ve kadınların yoğun ilgisi ve heyecanı beni çok etkiledi. CHP Uşak’taki yerel seçimlerden başarılı sonular elde edecektir” dedi.

Toplantıda sandık sorumlularının neler yapması gerektiği masaya yatırıldı. CHP İl Başkanı Bülent Horasan da yerel seçimlerde her sandıkta bir yetişkin, bir kadın ve bir genç üye bulundurmayı hedeflediklerini belirterek, “Kurban Bayramı’ndan sonra seçim çalışmalarına hız vereceğiz. Sandık görevlilerimiz, üyelerimiz, partili kadınlarımız ve gençlerimizle toplantılar yapmayı sürdüreceğiz. Özellikle seçim günü yaşlı ve engellilerin sandığa giderek oy kullanmalarını sağlayacağız. Seçimle ilgili her detayı planlı bir şekilde masaya yatırıp başarılı olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hedefimiz il belediyesi ile 5 ilçeyi kazanmak” dedi .
Kaynak: İHA