Bahşılı Belediye Başkanı Bişkin Açıklama Yaptı

Bahşılı ilçe Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, Yeşil Vadi projesinin kentin kalkınmasında ve gelişiminde büyük rol oynayacağını söyledi.

Bişkin, gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin kent için önemli olduğunu belirterek, kent yöneticilerinin, siyasi temsilcilerin ve sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek el birliğiyle bu projeye sahip çıkmaları gerektiğini kaydetti.

Kırıkkale'nin kalkınması ve gelişmesi için Yeşil Vadi Projesi'nin hayati önem taşıdığını ifade eden Bişkin, şöyle konuştu:

''Kentimiz gelişiyor, büyüyor. Bugün Kırıkkale Üniversitesi'nde 20 bin öğrenci eğitim görüyor. Bir yanımız da ise sanayileşme hızla artıyor. Yeşil Vadi projesi ile onlarca kentin kesiştiği Kırıkkale yeni bir çehreye bürünecek. Bu projenin hayata geçmesiyle Kırıkkale'nin kaderi de değişecek. Yatırım gelecek, yatırımcılar gelecek. Kent esnafı, iş adamı, sanayicisi, halk kazanacak. Bu proje doğal zenginliğin de hayata geçirilmesi anlamında olacak. Eskişehir'de Porsuk Çayı, Sivas'da Aksu Park gibi projeler üreterek, kentin vizyonunu değiştirebiliriz. Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale'nin yeni yüzü olacak, kentlik kimliği bilinci artacak.''

Bişkin, projenin hayata geçmesiyle yerli ve yabancı turizm kaynağınında büyük artış yaşanacağını bildirdi.

Yayıncı: Emrah Yaşar
Kaynak: AA