Türk Telekom, Yeni Müşterilerini Avantajlı Paketlerle Karşılayacak

Türk Telekom, evde ev telefonu rahatlığını yaşamak isteyen yeni müşterilerini kendi ihtiyaçları doğrultusunda seçim yapabilecekleri avantajlı paketlerle karşılıyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, yeni ev telefonu aboneliği gerçekleştirecek müşterilerine farklı ihtiyaçlara cevap verecek şekilde kurguladığı Mini, Midi ve Maksi Avantaj paketleriyle indirimli konuşma fırsatı ve hediye dakikalar sunan Türk Telekom, çekilişle de Ipad2 kazanma şansı sunuyor.

Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği ürünleri uygun fiyatlarla sunan Türk Telekom, Türk Telekom ailesine yeni katılacak yeni müşterilerine indirimli olarak konuşturacak 3 farklı paket seçeneği öneriyor. 31 Aralık 2012 tarihine kadar ev telefonu aboneliği gerçekleştiren Türk Telekom müşterileri, seçtikleri paket kapsamında avantajlı fiyatlarla 1 yıl boyunca konuşma fırsatı elde edecek. Ayrıca, Türk Telekom ayrıcalıklar programı ''KAZANMAKMAK''a üye olan yeni müşteriler 25 ipad2 16 GB WiFi kazanabilecekleri çekilişe katılmaya da hak kazanacak.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye Türk Telekom bayii/ofislerinden, 4441444 numaralı Türk Telekom Müşteri Hizmetlerinden ve ''www.turktelekom.com.tr'' adresinden ulaşılabiliyor.

Mini Avantaj Paketi, Ev Avantaj 100 ve 100+ tarifeleriyle Türk Telekom'a yeni abone olacak müşterilere, taahhüt olmadan, 3 ay süre ile paket ücreti üzerinden yüzde 20 indirim uygulanacak. Ayrıca 12 ay boyunca şehir içi,444'lü yönlere doğru ve şehirlerarası görüşmelerde kullanabilecekleri her ay 100 dakika hediye edilecek.

Midi Avantaj Paketi, Ev Avantaj 100 ve 100+ tarifeleriyle Türk Telekom'a yeni abone olacak ve 12 ay taahhüt veren müşterilere, 3 ay süre ile paket ücreti üzerinden yüzde 25 indirim uygulanacak. Ayrıca 12 ay boyunca şehir içi,444'lü yönlere doğru, şehirlerarası, GSM ve 36 ülkeyi içeren 1. Kademe milletler arası görüşmelerinde kullanabilecekleri her ay 100 dakika hediye edilecek. Türk Telekom müşterileri, indirim ve hediye dakikalara ek olarak hiçbir ücret ödemeden bir Siemens AL140 kablosuz ev telefonunun da sahibi olacak.

Maksi Avantaj Paketi, Ev Avantaj 200, 300, 600, Özgür ve Artı tarifeleriyle Türk Telekom'a yeni abone olacak müşterilere, 12 ay taahhüt karşılığında, 3 ay süre ile paket ücreti üzerinden yüzde 45 indirim uygulanacak. Maxi Avantaj Paketini tercih eden müşteriler, 12 ay boyunca şehir içi, 444'lü yönlere doğru, şehirlerarası, GSM ve 36 ülkeyi içeren 1. Kademe milletlerarası görüşmelerinde kullanabilecekleri her ay paket dakikaları kadar ekstra dakika hediyenin sahibi olacak.

Bunun yanı sıra şehir içi ve şehirlerarası görüşmelerde kullanabilecekleri ekstra 3 bin dakika daha kazanacak. Türk Telekom müşterileri, indirim ve hediye dakikalara ek olarak hiçbir ücret ödemeden Siemens AL140 kablosuz ev telefonunun da sahibi olacak.

Muhabir: Semra Orkan

Yayıncı: Yılmaz Yıldız
Kaynak: AA