Sendikacılardan Başkan Ayaz’a Teşekkür Plaketi

Türk-İş’e bağlı Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Bülent Gökmen ve yönetim kuruyu üyeleri Faik Mutlu, Vehbi Keskin ve Fadıl Şengül’den oluşan heyet Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı makamında ziyaret etti.

Sendikacılardan Başkan Ayaz’a Teşekkür Plaketi
112 çalışanlarına verdiği önem ve Başiskele’ye açtığı 112 Acil İstasyonlarıyla kent gündemine gelen ve çok önemli bir yatırıma imza atan Başkan Ayaz’a teşekkür eden sendika yönetimi, başkana bir de teşekkür plaketi takdim etti. Başiskele Belediyesi’nde gerçekleşen buluşmada sendika başkanı Gökmen, “112 çalışanlarının yaşadığı sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Onların ruh ve fiziki rahatlığı hepimiz için önemli. Çünkü onlar hayat kurtarmaya gidiyor. Sayın başkanımız Hüseyin Ayaz, örnek bir çalışma ile Kocaeli’de bir ilke imza attı. Bunu basından takip ettik. Bizde sendika olarak başkanımıza hem teşekkür etmek, hem de bu memnuniyetimizi göstermek için ziyaret ettik. Bu örnek çalışma başta Bakanlığımız olmak üzere diğer belediyelerimizde de devam etmesini temenni ederiz” dedi.

Konuklarını kapıda karşılayan Başkan Hüseyin Ayaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bende bir işçi evladıyım. Yaşanan sıkıntıları bilirim. Alın teri kurumadan çalışanın hakkını vermek kadar huzur verici bir olay yok. Bu sektörde görev yapan arkadaşlarımızın hangi koşullarda çalıştıklarının farkındayım. Bizler onlar için böyle bir hizmet yaptık. Kocaeli’ye örnek oldu. Bizi örnek alan başka ilçelerde bu hizmeti hayata geçirmek için harekete geçti. O yüzden hayırlı bir hizmet oldu. Mutluyum, huzurluyum” diye konuştu.

Kaynak: İHA