İl Müftüsü Öztürk ve Din Görevlileri Ünver’i Ziyaret Etti

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk başkanlığındaki bir heyet Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

İl Müftüsü Öztürk ve Din Görevlileri Ünver’i Ziyaret Etti
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, hafta etkinliklerinin başarılı bir şekilde geçmesi temennisinde bulundu.

Camilerin İslam dininde büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Ünver, İslam dininin sahip olduğu yüce değerlerin daha iyi anlaşılması için yoğun gayret içerisinde bulunan din görevlilerinin de bu çerçevede üstlendikleri misyonun toplumun tüm bireylerince daha etkin şekilde değerlendirilmesine katkı sağlayacağına inandığı Camiler ve Din Görevlileri Haftasının 7 Ekim 2012 tarihine kadar devam edeceğini ifade etti.

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk de Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinliklerinde gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili olarak bilgiler aktardı. Öztürk, müftülük hizmetlerinin daha verimli hale gelmesinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in önemli katkılar içerisinde bulunduğunu da belirterek, tüm din görevlileri adına Ünver’e teşekkür etti .
Kaynak: İHA