Kula Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamlandı

Kula Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, her bayram olduğu gibi bu bayramda vatandaşların mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Kula Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamlandı
Zabıta Müdürü Hüseyin Ulu, özellikle bayram öncesi yapılan çevre temizliğinin bayram süresince aksamadan devam etmesi gerektiği ve bunun için tüm tedbirleri aldıklarını belirtti.

Ulu, “Bizler yaşadığımız ilçemizin her zaman temiz toplum yaşanılabilir bir kent olması için çalışmalarımızı gün geçtikçe daha iyi nasıl yapabiliriz düşüncesiyle birlikte tüm personelimizle tüm imkanları seferber ederek çalışmaktayız. Bayramda belediye kontrolünde komisyonca belirtilen yerlerde kurban kesim yerleri kuruldu. Bu yerler ilçe mezbahası ve itfaiye servisinin yanındaki kapalı alan olarak vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Kurban kesim alanlarında güvenli kesimin ve hijyenik şartların sağlanması için ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bahçesinde kurban kesimi için müsait yeri bulunanlar, kesimden sonra çevreyi kirletecek davranışlarda bulunmamalarını, kurban atıklarının açıkta bırakılmaması ve çöp konteynırlarına atılmaması konusunda vatandaşlarımızın gerekli hassasiyet ve özeni göstermelerini istemekteyiz. Kurban atıklarını bayramın 1. ve 2. günü tüm şehir merkezinde bünyemiz tarafından kurulan ekiple toplanacaktır. Bayram süresince nöbetçi zabıta olarak görev yapacak ekibimize Alo 153 zabıta veya 816 58 88 telefonlarından ulaşabilirsiniz." dedi .
Kaynak: İHA