İstanbul Enrique İglesias’ı ağırlıyor

İspanyol şarkıcı Enrique Iglesias,24 Ekim'de Küçükçiftlik Park'ta konser verecek.

İstanbul Enrique İglesias’ı ağırlıyor
İstanbul, yine bir dünya yıldızını misafir ediyor ve 70 milyondan fazla satan albümlere imza atan, dünyaca tanınmış Enrique İglesias, 24 Ekim 'de Küçükçiftlik Park 'ta yüz binleri coşturmaya hazırlanıyor.

Dünya müzik piyasasının yakından tanıdığı, her albümü milyonlarca satan ünlü şarkıcı Enrique İglesias, 24 Ekim akşamı Küçükçiftlik Park'ta İstanbullu hayranlarını büyüleyecek.

Konserlerindeki sahne şovları ve büyüleyici sesiyle milyonların gönlünde taht kuran sanatçı, en sevilen parçalarını seslendirecek.

'Hero' , 'Tired of Being Sorry', 'Bailamos' gibi ünlü parçaları dünyanın dört bir yanında dilden dile dolanan Enrique İglesias, aynı zamanda 3'ü Grammy olmak üzere dört yüze yakın ödüle de sahip.

9 stüdyo albümüne imza atan ve tüm albümlerinin satış rakamı 70 milyona ulaşan Enrique İglesias, ikinci kez İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak.

İlk kez 2007 yılında Türkiye'ye gelerek İstanbul'da unutulmaz bir konsere imza atan Enrique İglesias'yi dinlemenin bedeli ise 78 TL ile 350 TL arasında değişiyor.

Biletleri Biletix tarafından satışına sunulan Enrique İglesias konseri için etkinlikler İstanbul Küçükçiftlik Park'ta 24 Ekim Çarşamba akşamı saat 18.00'de başlayacak.