Kepez'de Kurban Kesim Yerleri Belirlendi

Kepez Belediyesi, sağlık şartlarına, dini vecibeye ve çevre temizliğine uygun şekilde kurbanlık kesiminin yapılabilmesi için 4 ayrı bölgede kesim yeri belirledi.

Kepez Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların kurbanlıklarını çevre kirliliği oluşturmadan, kolay bir şekilde, sağlıklı ve temiz bir ortamda kesebilmeleri için gerekli hazırlıkların tamamladığı belirtildi.

Kepez İlçe Müftülüğü ile yapılan ortak çalışma neticesinde Zafer Mahallesi'ndeki Cumartesi Pazarı, Yeni Doğan Mahallesi'ndeki Pazartesi Pazarı, Varsak Karşıyaka Mahallesi'ndeki Salı Pazarı ve Teomanpaşa Mahallesi'ndeki Cuma Pazarı'nın kurban kesim yeri olarak belirlendiği bildirilen açıklamada, belediyenin görevlendireceği kasaplar tarafından Cumartesi Pazarı'nda kurbanlıkların kesiminin yapılacağı, diğer belirlenen noktalarda ise vatandaşların belediyenin himayesinde kurbanlarını kesebilecekleri kaydedildi.

Açıklamada, belediyenin belirlenen kesim yerlerinde arazöz eşliğinde temizlik görevlileri ve zabıta ekiplerini de bulunduracağı ifade edildi.

Muhabir: Şamil Kahveci

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA