MHP Genel Başkan Adayı Aydın, Polatlı'yı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili ve Genel Başkan adayı Koray Aydın, yurt gezileri kapsamında Ankara'nın Polatlı ilçesinde partililerle bir araya geldi.

MHP Genel Başkan Adayı Aydın, Polatlı'yı Ziyaret Etti
MHP'nin 4 Kasım'da yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultayı öncesinde genel başkanlık için adaylığını açıklayan Koray Aydın, yurt gezilerini sürdürüyor. Aydın, dün Ankara'nın Polatlı ilçesinde partililerle bir araya geldi. Eski Devlet Bakanı Şuayip Üşenmez ve eski Tarım Bakanı Hüsnü Yusuf Gökalp, Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Refik Üstün, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış ve bazı eski milletvekilleriyle Polatlı’ya gelen Aydın, Polatlı’nın girişinde yaklaşık 40 kişilik bir grup tarafından karşılandı. Aydın, partililerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra İHA muhabirinin sorularını cevapladı. AK Parti’nin 30 Eylül’de gerçekleştirdiği kongreye ilişkin değerlendirmede bulunan Koray Aydın, "AK Parti Kongresi’nin getirdiği bir yenilik yok. Bildik havasındalar. Türkiye’ye getirdikleri yeni bir şey yok. Daha önceden yaptıkları programı uyguluyorlar. Yol haritaları belli. Yeni bir anayasa çalışması ile Türk milletinin adını değiştirmek istiyorlar. Türk milletini çok ortaklı bir yapıya dönüştürmek istiyorlar. Bunun için de sivil anayasa dediklerinin altında yatan gerçeği Türk milletinin bilmesi lazım. Ama biz onların oyununu bozacağız. MHP’nin 4 Kasım Kongresi ile beraber inşallah yeni yapılanacak MHP ile AK Parti’nin önüne duvar çekeceğiz" dedi.

Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi lideri Mesud Barzani’ye AK Parti Kongresi’nde “Türkiye seninle gurur duyuyor” tezahüratları yapılmasıyla ilgili olarak da Aydın, “Türk milleti AK Parti’nin ne olduğunu görsün. Bizim için yeni değil ama Türk milletinin bunu iyi teşhis etmesi lazım. Kimlerle ortak hareket ediyorlar. Barzani’yi alkışlayan AK Partili arkadaşlara şunu hatırlatayım; sınırı geçip, askerlerimize saldırıp bize yüzlerce şehit verdiren teröristler, gece sınırı geçip Barzani’nin bölgesindeki PKK kamplarında kalıyorlar. Yani PKK’lı teröristleri misafir edip, onları ağırlayan bir zihniyetle karşı karşıyayız. Türk halkı hipnotize edilmiş, bu gerçeklerin farkında değil” diye konuştu

Aydın, daha sonra Eskişehir'e gitti

Kaynak: İHA