Başkan Fadıloğlu Sarıgüllük'te Vatandaşla Buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Sarıgüllük Mahallesi'nde vatandaşla bir araya gelerek, yapılan hizmetlerde herhangi bir eksiklik olup olmadığı konusunda bilgi aldı.

Vatandaşların çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdikleri ziyarette, Başkan Fadıloğlu Sarıgüllük’te devam eden asfalt çalışmalarını da yerinde inceledi.

Sarıgüllük Mahallesi'nde geniş kapsamlı incelemelerde bulunan ve tek tek esnafı ziyaret eden Fadıloğlu, herhangi bir eksikliğin olup olmadığı konusunda vatandaşlardan bilgi aldı. Fadıloğlu'nu yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik eden mahalle sakinleri, özellikle çevre temizliği ve yeni yapılan asfalt, sokak sağlıklaştırma çalışmalarından dolayı Fadıloğlu’na teşekkür etti. Sarıgüllük'teki park ve oyun alanlarını da gezen Başkan Fadıloğlu, eksiklik tespit ettiği yerlerin bir an önce tamamlanması için talimat verdi.

Fadıloğlu'nu güler yüzle karşılayan Sarıgüllük esnafı, "Başkanımızı özellikle Sarıgüllük’te yapmış olduğu çevre düzenleme ve asfalt çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Kendisini burada gördüğümüz için mutlu oluyoruz. Bundan Sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Sarıgüllük Mahallesi Muhtarı Sait Biner de, "Ben bu mahallede üç dönemdir mahalle muhtarlığı yapıyorum. Fakat Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile çalışmak benim için çok farklı bir duygu. Kendisiyle çalışmaktan Son derece mutluyum. Mahallemize büyük katkıları oldu. Şu aşamada da asfalt çalışması yapılıyor. Mahalle sakinleri de yapılan bu çalışmalardan Son derece mutlular. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA