Aziz Yıldırım'ın moralini bozan tesadüf!

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, gözaltına alındığı operasyonu yöneten Mutlu Ekizoğlu ile bir araya gelmemeye özen gösterdi.

Aziz Yıldırım'ın moralini bozan tesadüf!
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, kendisine eşlik eden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe eski yöneticisi Nihat Özdemir, Siirtli işadamı Hedef Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak ile birlikte Siirt Üniversitesi'nin akademik yılı açılış törenlerine katıldı.

YILDIRIM, KENDİSİNİ GÖZALTINA ALAN EKİZOĞLU İLE YAN YANA GELMEDİ

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, şike operasyonu kapsamında gözaltına alındığı operasyonu yöneten İstanbul Kaçakçılık ve Organize Şubesi'nin eski ve Siirt'in yeni Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ile bir araya gelmemeye özen gösterdiği görüldü. Siirt gezisi boyunca gerek Aziz Yıldırım, gerekse Ekizoğlu, yan yana gelmemeye dikkat etti.

FENERBAHÇELİ SPORCULAR SİİRT SOKAKLARINI GEZDİ

Siirt'te kalan Fenerbahçe kafilesi ve işadamları daha sonra Hedef Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak'ın doğduğu merkeze bağlı Çatılı Köyü'ne giderek öğle yemeği yedi.

Siirt Üniversitesi Akademik yılı açılışı için Siirt'e gelen Fenerbahçe Ülker Basketbol takımı Güres Caddesi'nde vatandaşlarla kucaklaştıktan sonra üniversitede hazırlanan panele katıldı. Fenerbahçeli sporcular, Siirt 14 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda Siirt karması ile yapılacak gösteri maçı için istirahate çekildi.