Ana Okulu Öğrencileri Gıda Gününde Eğlendi

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Faik Güngör Anaokulu'nda çocuklar için etkinlik düzenlendi.

Ana Okulu Öğrencileri Gıda Gününde Eğlendi
İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hatice Ceren, 16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla program düzenlediklerini kaydetti.

İlçe Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı’nın da katıldığı programda öğrenciler palyaçoların gösterisiyle keyifli anlar yaşadı. Slayt gösterimiyle gıdalar hakkında bilgiler alan öğrenciler hem öğrendi hem de eğlendi. Müzik eşliğinde dans eden minik öğrencilere palyaçolar sihirbazlık gösterisi sundu. Hediye dağıtımının da ihmal edilmediği etkinlikte İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hatice Ceren tarafından öğrencilere süt dağıtıldı. Dengeli beslenme hakkında bilgilerin de verildiği programda açıklama yapan Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı, “İlçemizde faaliyete yeni başlayan Faik Güngör Anaokulu öğrencileri için güzel bir etkinlik yapıldı. Yetmişe yakın minik öğrencilerle keyifli anlar yaşadık. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne göstermiş oldukları özveriden ve faaliyetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Hepimiz çocukluk günlerimize gittik. Bizler içinde keyifli bir gün oldu” dedi .
Kaynak: İHA