Yeni Renault Clio Erzurum Yollarında...

''Her şey unutulur ilkler kalır'' sloganıyla 10 Ekim'den itibaren Türkiye'de satışına başlanan ''Yeni Renault Clio'' ses sistemi, yeni motor seçenekleri, yakıt tüketimi, donanımı ve kişiselleştirilebilen bölümleriyle otomobil severlerden tam not aldı.

Yeni Renault Clio Erzurum Yollarında...
Tamamı Türkiye'de Renault'un Bursa tesislerinde üretilen Yeni Renault Clio'yu otomobil severlerle buluşturan ve satışına başlayan Renault Yetkili Satıcısı Doğumak Otomotiv, yeni Renault Clio test ve tanıtım kokteylinde misafirlerini ağırladı. Doğumak Ototiv’in plazasında gerçekleştirilen test sürüşü ve tanıtım günlerine Yeni Renault Clio'ya ilginin oldukça fazla olduğunu söyleyen Doğumak Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Bayhan, yeni Clio hakkında bilgi verdi.

SINIFININ EN TUTUMLUSU

Bayhan, “Üç farklı modelde Joy, Touch ve Icon modelleriyle pazara sunulan Yeni Clio sınıfının en az yakıt tüketen otomobili, Yeni Renault motorlarında, doğrudan otomobil yarışlarında kullanılan yenilikçi teknolojiler kullanılıyor. Bu motorlar eksiksiz bir Sürüş Keyfiyle birlikte, Yeni Clio'nun tüketim ve düşük CO2 emisyonlarında rekor kırmasını sağlıyor. Dizel motor'da 3.6 lt/100 km, Benzinli motorda 4.5 lt/100 km yakıt tükemi ile dikkat çekiyor. Yeni Clio ile birlikte segmentinde referans olacak, Sürüş Keyfi ve yakıt tasarrufunu bir arada sunan üç yeni motor seçeneği bulunuyor. Yeni Clio, yeni benzinli ve dizel motorlar ve ekonomik sürüş yardım sistemleri sayesinde rekor tüketim ve Sürüş Keyfini bir arada sunuyor. 898 cm3 hacminde, 3 silindirli 90 beygirlik ''Turbo 90 bg Stop & Start benzinli motoru bütün devirlerde etkin ivmelenme ve seri hızlanmalar sağlıyor. 1.2 16 V 75 Beygirlik, motor 1.5 75 Beygirlik motor, Yeni 1.5 dci 90 Beygirlik star& Stop dizel motor seçenekleriyle sunuluyor. Tamamen dokunmatik Multimedya, Navigasyon, yepyeni Ses sistemi Bass Reflex, Özel Akustik hoparlörler, eller serbest Renault kartı, yokuşta kalkış sistemi, Eko sürüş modu, güvenlik sistemi, hız ayarlayıcı ve yeni nesil 09 motoruyla Yeni Clio yenilikçilik alanında hedefini yansıtıyor” dedi.

Bayhan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her ayrıntıda konforunuza gösterilen özen sayesinde yeni Clio, Renault'nun kalite alanındaki hedefini yansıtıyor. Çekici tasarım, kaliteli malzemeler, yenilikçi teknolojiler, benzersiz bir sürüş deneyimi otomobilde yaşam kalitesi için bir araya geliyorlar. Bu yaklaşımla yeni Clio, Renault'nun gelecek vizyonunun simgesidir.” Bayhan, Yeni Clio'yu yakından görmek ve test etmek isteyenleri Doğumak Otomotiv Plazaya davet etti .
Kaynak: İHA