Oyunlarlara, Adana Atlı Spor Kulübü Ev Sahipliği Yapacak

İçel'de düzenlenecek 2013 Akdeniz Oyunları kapsamındaki binicilik yarışlarına Adana Atlı Spor Kulübü ev sahipliği yapacak.

2013 İçel 17. Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Taha Aksoy ile Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Bülent Büyükiz binicilik yarışlarının Adana Atlı Spor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenmesine ilişkin protokolü imzaladı.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, mevcut alt yapının oyunlar için gereken standartlara kavuşturulması sayesinde devlet ve milletin kazançlı çıkacağını belirterek, ''Bu işbirliğinin ve Akdeniz Oyunları'nın İçel'e ve Adana'ya hayırlar getirmesini diliyorum'' dedi.

Aksoy da, 20-30 Haziran 2013 tarihlerinde düzenlenecek 17. Akdeniz Oyunları kapsamındaki kano, kürek, hentbol ve binicilik yarışlarının Adana'da yapılacağını belirterek, şöyle devam etti:

''Adana Atlı Spor Kulübü Tesisleri'nin Akdeniz Oyunları gibi uluslararası bir yarışmada sahip olunması gereken standartlara kavuşması için işbirliği yapacağız. Bu işbirliğimizin sonucunda inşallah burası uluslararası turnuva standartlarına kavuşacak ve bundan sonra da Adana'da bu nitelikteki organizasyonların yapılmasının önü açılmış olacak.''

Protokol imza törenine, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi katıldı.

Muhabir: Adana / Anıl Bağrık

Yayıncı: Tevfik Işık
Kaynak: AA