Kırıkkale'de Kaçak Sigara ve Uyuşturucu Madde Operasyonu

Kırıkkale polisi, kaçakçılık ve uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı operasyonlarda, 22 bin 500 paket kaçak sigara, 132 gram esrar ile 1 kilo eroini piyasaya sürülmeden ele geçirdi.

Kırıkkale'de Kaçak Sigara ve Uyuşturucu Madde Operasyonu
Edinilen bilgilere göre, kaçakçılık ve uyuşturucuyla mücadele kapsamında çeşitli operasyonlar düzenleyen Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, piyasaya kaçak sigara sürmek isteyen A.A.K., C.A., S.C., E.T., C.A. ile R.U.'yu 22 bin 500 paket kaçak sigarayla birlikte ele geçirdi. Gözaltına alınan 6 zanlı emniyetteki ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Öte yandan zanlılardan E.T.'nin terör örgütü üyeliğinden suç kaydının bulunduğu ifade edildi

Uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen 2 ayrı operasyonda ise H.H.B.'yi, 132,32 gram esrar maddesi ile İ.K. ve G.K.'yı da 1 kilogram 25 gram eroin maddesiyle birlikte ele geçirdi. 3 zanlıdan, İ.K. ile G.K, emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi .
Kaynak: İHA