Adana’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlamaları

Adana’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın kutlamaları kapsamında Kur’an’ı Kerim dinletisi sunuldu.

Adana’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlamaları
Adana Müftülüğü tarafından organize edilen Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinliği, Seyhan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

‘Engelsiz Cami Engelsiz İbadet’ sloganına dikkat çekilen etkinlikte, Kur’an ve ilahi dinletileri sunuldu.

Sinevizyon gösteriminin ardından sponsorlara ve destek verenlere teşekkür belgesi takdim edildi. Program kapsamında ayrıca etkinliğe katılan vatandaşlar arasında kura çekildi ve kazananlara hediye verildi.

Etkinliğe, Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve Adana İl Müftüsü Arif Gökce’nin yanı sıra, vaizler ve vatandaşlar da katıldı.

Adana genelinde yürütülen Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında da hastane, hapishane, huzurevi, çocuk yuvası, esnaf, resmi kurum ve kuruluş ziyaretleri gerçekleştirilecek. Camilerde kütüphane düzenleme çalışmaları, kadın, çocuk ve engellilerin yapılan hizmetlerden yararlanabileceği mekanlar oluşturulacak

Ayrıca etkinlikler kapsamında ücretsiz kitap dağıtımı, konferans, panel, seminer, sinevizyon gösterimi, televizyon ve radyo programları, hatim ve mevlit programları yapılacak .
Kaynak: İHA