Takla Atan Otomobilden Müzik Eşliğinde Yarım Saatte Kurtarıldı (özel)

Kırşehir’de bir otomobil düz yolda takla attı.

Takla Atan Otomobilden Müzik Eşliğinde Yarım Saatte Kurtarıldı (özel)
Yaklaşık 100 metre sürüklenen araç, bir evin duvarına vurarak durabildi. Kaza nedeniyle araç içerisinde sıkışan sürücü, Afet Acil durum müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık yarım saatlik bir çalışma sonunda kurtarıldı. Sürücüyü kurtarma çalışmalarına katılan ekipleri, aracın takla atmasından sonra bile çalmaya devam eden kasetçaları şaşkına çevirdi.

Kaza saat 20.00 sıralarında Kuşdilli Mahallesi Hızırağa Caddesi`nde seyir halinde bulunan Kenan D. yönetimindeki 34 ZJ 9513 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu düz yolda takla atmasıyla meydana geldi.

Yaklaşık 100 metre sürüklenen otomobil bir evin duvarına çarparak anca durabildi. Takla atan otomobilin içinde sıkışan sürücü Kenan D.`nin kurtarılması için olay yerine Kırşehir Acil Afet Müdürlüğü ve iftaiye ekipleri çağrıldı. Ekipler, yaklaşık 30 dakikalık çalışma sonucunda sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardı. Devrilen otomobilin teybi ise hala çalıyordu. Ekipler çalan teybi kapattı. Kazayı gören bir çocuk ise aracın evlere vurarak durabildiğini kaydetti.

Yaralı sürücü Kenan D. ambulansla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.