'menan Cinleri' Kozan’da Büyük İlgi Gördü

Kozan Kültür ve Dostluk Derneği (KODER) "Menan Cinleri" adlı oyun vatandaşlarla buluşturdu.

'menan Cinleri' Kozan’da Büyük İlgi Gördü

Hekimoğlu İsmail`in `Menan Cinleri` isimli kitabından uyarlanan oyun yüzlerce vatandaş tarafından ilgiyle izlendi. Program öncesinde bir konuşma yapan KODER Başkanı Ecz. Aykut Tümer; “Toplumun temelinde insan vardır. İnsanı yetiştirmek, eğitmek, onu akl-ı selim hareket eden bir varlık olarak büyütmek hepimizin görevidir. Bizler dernek çalışmalarımıza oku emrine uygun olarak yön vermekte, insanlar arasındaki sevgi ve hoşgörünün artırılmasını amaçlamaktayız. Gerçek ilim sanatla kendini gösterir. Bugün, hem eğlenmek, hem de düşünmek için güzel bir oyun izleyeceğiz. Bu tiyatro oyununun sizlerle buluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Kozan Belediye Sinema Salonu`nda sahnelenen Hekimoğlu İsmail`in yazdığı Mahmut Tahsin`in yönettiği Menan Cinleri adlı oyunu Kozan Belediye Başkan Vekili Süleyman Halaçoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Şube Müdürleri Bayram Köküsoy, Şahin Bozkurt, STK Başkanları, okul müdürleri ve vatandaşlar izledi.
İzleyicilerin ayakta alkışını alan tiyatro sonunda Kozan Belediye Başkan Vekili Süleyman Halaçoğlu tarafından tiyatro ekibine çiçek takdim edildi.