Vali Lekesiz, İl Genel Meclisinde Siyasi Parti Gruplarını Ziyaret Etti

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İl Genel Meclisinde grubu bulunan siyasi parti temsilcilerini ziyaret etti.

Vali Lekesiz, İl Genel Meclisinde Siyasi Parti Gruplarını Ziyaret Etti

Vali Lekesiz, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Gülen ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin ile Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi Gruplarını, İl Özel İdaresi hizmet binasındaki odalarında ayrı ayrı ziyaret etti.

Yaptığı ziyaretler kapsamında bir değerlendirmede bulunan Lekesiz, geçen hafta meclis başkanı ve grup başkan vekillerini ziyaret ettiğini hatırlatarak, bugün de tüm grup üyelerinin bir arada olduğu bir anda, yapılan hizmetleri paylaşmak, teşekkür etmek ve 2012 yılını kutlamak için burada olduklarını söyledi.

2011 yılında 1161 projeye başlanıldığını, 31 Aralık 2011 tarihi itibariyle 1054’ünün tamamlandığını ifade eden Lekesiz, “2011 yılında 1161 projeye başlanılmış, 31 Aralık 2011 tarihi itibariyle 1054’ü bitmiştir. Geriye kalan, bitmeyen projeler ise bizden kaynaklanan sebeplerden dolayı değil, yıl sonuna doğru farklı bakanlıklardan gelen işler. Ama biliniz ki, gerek özel idare bütçesinden, gerek KÖYDES’ten yaptığımız, başladığımız işler Temmuz, en geç Ağustos ayında bitiyor. 2009’un sonlarından beri yerleştirmeye çalıştığımız sistem artık rayına oturdu.” dedi.

Böyle bir yapının sağlıklı yürüyebilmesinin senkronizasyon, koordinasyon, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayla olduğuna vurgu yapan Lekesiz, “Bu müthiş bir sonuç. Bunda hepinizin, hepimizin payı, katkısı var. Bu ahenk, uyum, senkronizasyon olmasa, bu hizmetler bu kadar sağlıklı yürümez. Köyde hizmet bekleyen vatandaşlarımızın da yolu çamurdan kurtulmaz. Gerçekten uyumlu güzel bir çalışma var. Valisinden il genel meclisine kadar, encümenine kadar, icradaki genel sekreterimiz başta olmak üzere tüm işçisine kadar arkadaşlarımızın hep aynı hedefe yürümesi sonucu olan şeyler. Emeği olan herkese teşekkür ederim. Hepinizin yeni yılını kutluyorum. Yeni yılın sizin için, aileniz, eş ve çocuklarınız, tüm sevdikleriniz için, özel idaremiz, ilimiz, ülkemiz için hayırlı, huzurlu, iyiliklerin, güzelliklerin olduğu bir yıl olmasını dilerim.” şeklinde konuştu.
İl Genel Meclisinde grubu bulunan siyasi partilerin grup başkan vekilleri ise, güzel çalışmalar, güzel projeler üretildiğini belirterek, uyum içerisinde çalıştıklarını ifade ettiler.